26-03-2011

Toegift


Toegift is het vervolg op de roman Laatste dans en is geschreven door bestsellerauteur Karen Kingsbury.

John en Abby Reynolds weten als geen ander dat het leven niet altijd over rozen gaat. Confrontaties met hun kinderen, gemanipuleer bij John op het werk, een huwelijk dat aan een zijden draadje hangt ... ze hebben het allemaal meegemaakt - en door Gods kracht overleefd. Er moet heel wat gebeuren willen zij de moet opgeven.

De rust in huize Reynolds is net weergekeerd als John, coach van het football team van het Marion high, verneemt dat de ouders van de jongens zijn manier van coachen in twijfel trekken. Dan slaat het noodlot toe. Het oorverdovende geluid van piepende remmen en metaal op metaal verandert niet alleen het leven van John, maar van het hele gezin. Hoe vindt het gezin de weg na het noodlot?

Het boek vertelt de alledaagse zorgen van de familie Reynolds. Iedereen kan overkomen wat in dit boek beschreven wordt. Het is de vraag hoe je met de problemen omgaat. De familie Reynolds kiest ervoor om hun zorgen bij God neer te leggen. Ook al wil dat (hoe menselijk) niet altijd lukken.

Naast dat het boek prettig is om te lezen zet het beslist aan tot nadenken. Hoe ga ik met mijn zorgen en problemen om? Geniet ik, ondanks deze zorgen en problemen, van het leven dat ik ontvangen heb?

Uitgeverij: Voorhoeve
ISBN: 9789029719599
Genre: roman
Prijs: € 20,95

1 opmerking:

  1. Wat leuk dat je hierover een recensie hebt geschreven. Ken deze schrijfster wel.

    BeantwoordenVerwijderen